VĂ ACUZ ȘI VĂ CONDAMN!!!

În vâltoarea vieții nu prea imi mai găsesc drum spre blogul meu de suflet. Dar după ce întâmplate recent, nu pot să nu mă opresc și să las aici gândurile mele.

Mesajul din titlu se adresează massmediei din Romania care a creat, in ultimele zile, un adevarat razboi civil. Mi-e silă de cei pe care, în urma cu ani de zile, i-as fi numit colegi de breaslă si le-aș fi tinut partea în orice problemă ar fi avut. Mă bucur că nu mai fac parte din această breaslă, mai ales în aceste momente, pt că aș fi fost obligată să urmaresc stiri, noutăți, informatii. Așa însă am ales să nu mă uit la programele tv românești, să nu ascult programele de radio unde se discută subiectul exterminarii câinilor de pe străzi. Imi e destul Face Book-ul. Noroc ca am multi prieteni, iubitori de animale, care imi dau speranțe de reușită. Mi-e lehamite însă să-mi aud/văd vecinii sau bătrânii familiei, cât de ușor pun botul la manipularile dezgustatoare. Încerc să pătrund în mintiuca lor și să înțeleg cum naiba pot să fie atât de orbiți de ce văd în presă. Mă înspăimântă gândul că oricine poate porni o manipulare în masă, cu efect 100% de reușită, într-un mod foarte ușor. Dau drumul la vale unui bulgăraș și, nu peste mult timp, ajunge ditamai monstrul ucigas. De ce naiba nu m-am putut naște cu mai puțini neuroni, ca să nu simt/văd atatea, să  nu mă revolt atât de mult și să pot avea și eu o viață liniștită, fără să-mi pun prea multe întrebări existențiale? Doar instinctele de bază, restul ... no stress!  Aș fi făcut parte din pătura ”proști dar mulți” și mi-era super lejer să mă las purtată de val. Însă cum n-am avut ”norocul” ăsta, iată-mă aci, revoltându-mă asupra nedreptății, a prostiei, dar în principal asupra răului ce zace-n ”ființa supremă”, Omul.

Am citit tot felul de comentarii, acuze, injurături, dat cu părerea, etc și din nou m-am revoltat din cauza co-naționalii aștia ai mei, lipsiți total de originalitate (și când te gândești că eram mândră că mi-s româncă). Toți urlă la unison același refren, învățat pe de rost de pe feisbuc sau de prin subsolurile articolelor de scandal. Și e atât de transparent faptul că nici unul nu știe ce înseamnă un câine, cum deosebești un câine agresiv de unul bland, ce eforturi depui ca ong-ist de partea animalelor, într-o țara ca România, cum ajuți o mulțime de copii pt că, iubiind animalele, automat iubești și copiii ... dar au în minte un foarte simplu si limitat tablou general, pictat de media, pt care nu e nevoie de nici un efort/creativitate ca să-l construiască. Îl iau de bun, așa cum e, cu toate hibele, greșelile, culorile țipătoare, lipsit de gust și de bun simț, perfect adaptat nevoilor lor culturale.

Măi ”păpușelelor”, din cauza voastră merge țara asta asa cum merge, din cauza voastră avem conducătorii ”meritați”, din cauza indiferenței voastre și a celor votați de voi, au ajuns străzile pline de câini!!! Voi sunteți cei mai vinovați! Pt ca sunteți orbi, surzi, egoiști, dătători din gură si mulți dintre voi, mustiți a gânduri criminale. Cu un așa popor, cum să mai speri la ceva bun? Și din păcate, mare parte din salariații mediei actuale fac parte din această pătură, după modelul: ”cum îi turcu' și pistolu'”. Contra unei sume de bani, scriu tot ce dorește plătitorul. Fără urmă de conștiință, că oricum la unii e deja impregnată rău cu alcool.

Așa că, am decis pe voi, toți, să vă acuz și să vă condamn!!! Mi-e milă de țara asta că e călcată în picioarele voastre!

E timpul sa părăsiți „arena” !

Si ca să vedeți că nu e glumă cu manipularea asta, luați de aici, ca-i foarte tare:
10-metode-de-manipulare-prin-intermediul-mijloacelor-de-comunicare-in-masa
              


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Glandele perianale și complicațiile de la posteriorul câinelui

Torsiunea gastrică - o afecțiune ce-ti poate ucide rapid animăluțul dacă nu ești pe fază

În atenţia posesorilor de patrupede - Tusea de Canisă